Akvarellimaalaus kaivaa muistoja esille musiikin lailla

Viola-kodin maalausryhmässä harrastaminen on ollut mukavaa. Ilmapiiri on miellyttävä ja tilat toimivat loistavasti akvarellimaalaukselle. Ohjaajamme on antanut aiheita ja neuvoo kaikessa tarpeellisessa – hän todella tukee ja auttaa meitä pysymään innostuneina tässä harrastuksessamme!

Monille meistä, tai varmasti aivan jokaiselle osallistujalle on ollut hyvin terapeuttista saada nähdä, mitä kaikkea väreillä voi saada aikaan ja miten vesi vie värejä josku sinnekin, minne ei itse tarkoita. Hauskaa on se, kuinka veden oma mieli johdattaa maalausta yleensä aina parempaan suuntaan 🙂

 

Akvarellimaalaus herättää tunteita ja kaivaa muistista jo unohtuneita asioita esille, aivan samoin kuin musiikin kuuntelu. Värien leikki paperilla saa tunteet liikkeelle ja kieli kirpoaa puhumaan joskus kipeistäkin asioista. Monesti intensiivistä työskentelyämme säestää syvä hiljaisuus, mutta työskentelylle ei ole asetettu vaatimuksia ja huumori ruokkii maalarijoukon hyväksyvää henkeä.

On ollut ilo maalata hyväksyvässä ilmapiirissä, ilman suorituspaineita. Ryhmä koostuu monella eri tavalla erilaisista ihmisistä – tämä on harrastusta ja myös toistemme hyväksymistä tukeva, myönteinen asia.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top