Chef Santeri Vuosara on kotimaisista juureksista innostunut gastronomian sekatyömies. Hänen mielestään parhaita ravintolaelämyksiä syntyy, kun raaka-aineet saadaan keittiöön tuoreina ja niitä osataan käsitellä oikein. Sadonkorjuuviikolla 5.- 11.9. Chef Santeri tulee puhaltamaan uusia tuulia Viola-kodin keittiöön. Luvassa on positiivisia uudistuksia ruokalistaan ja reseptiikaan, sekä tuttujen annosten uudelleenajattelua.
Sadonkorjuuviikolla Viola-kodin asukkaat ja lounasruokailijat saavat nauttia kotimaisista raaka-aineista rakkaudella valmistetua ruokaa. Annosten pääosaa tulevat näyttelemään satokauden tuotteet, joiden matka maatilalta keittiön kautta lautaselle on mahdollisimman mutkaton.
”Juurekset ja lähellä tuotettu ruoka ovat lähellä sydäntäni – Sadonkorjuuviikon suunnittelu on ollut mielenkiintoinen projekti, jonka aikana on herännyt paljon ajatuksia siitä, miten Viola-koti voisi hyödyntää melko uniikkia tilannettaan, jossa käytössä on kaksi, saman kadun vastakkaisilla puolilla sijaitsevaa keittiötä. Potentiaalia olisi paljon.” Santeri Vuosara maalailee.