Löydät Viola-palvelut Oy:n myös Kotitorin yhteistyökumppaneiden palveluntuottajaluettelosta

Mikä on Kotitori:

Kotitorin neuvontapalvelu tarjoaa ammattitaitoista ja yksilöllistä ikäihmisten kotona asumista tukevaa neuvontaa ja ohjausta sekä asiakkaan elämäntilanteen ja palvelutarpeen arviointia koko Tampereen kaupungin alueella.

Palvelua tarjotaan fyysisen asiakaspalvelupisteen (Puutarhakatu 6) lisäksi myös puhelimitse (03 5656 5700) sekä netin välityksellä. Palvelun tavoitteena on tukea ikäihmisten omatoimista elämää ja auttaa heitä mahdollisimman hyvin löytämään omia tarpeitaan vastaavat palvelut.

Neuvonta on maksutonta. Kotitorin kautta saat vastauksia mm. kotihoidon ja muiden vanhustenhuollon palveluista, palveluiden saannin kriteereistä sekä palveluiden hinnoista, yhteystiedoista ja aukioloajoista. Kotitori auttaa tekemään palveluvaihtoehdoista hinta- ja laatuvertailua. Kotitorin kautta saat tietoa kaupungin omista, että muiden palvelutuottajien palveluista ja niiden hinnoista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top