Viola-kodin varausehdot

Tutustuthan huolellisesti alla oleviin varausehtoihin. Tarvittaessa voitte olla yhteydessä Viola-kodin toimistoon 044 4500 905 tai viola-koti@viola-koti.fi.

Päivitetty 03.02.2020

 

  1. Varaus

Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa, ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu. Viola-kodilla on oikeus periä 25% varausmaksu.

Henkilömäärän pienentyessä laskutamme ennalta ilmoitetun henkilömäärän mukaan. Henkilömäärän kasvaessa laskutamme todellisen henkilömäärän mukaan.

Huomioittehan, että elintarvikehygieenisistä ohjeista johtuen, emme voi antaa noutopöydästä ylijääneistä ruokatuotteita mukaan. Myös oman ruuan tuominen Viola-kodin tiloihin on rajoitettua. Kysy lisää henkilökunnalta!

  1. Peruutus

Peruutus on tehtävä aina kirjallisesti. Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakas voi perua varauksensa veloituksetta 3 viikkoa ennen varausajankohtaa. Myöhemmin tulevat peruutukset veloitetaan kokonaisuudessaan.

  1. Tilan luovutus

Henkilökunta luovuttaa asiakkaalle tilat. Asiakkaan on ilmoitettava henkilökunnalle, kun hän poistuu tilasta (Juice, päiväkeskus). Tilojen tulee olla asiallisessa kunnossa tilaisuuden jälkeen.

Tilavuokraan sisältyvä loppusiivous sisältää ns. normaaliksi katsottavan siivouksen. Viola-koti perii lisämaksua mikäli lisäsiivousta tarvitaan.

  1. Vahingot

Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

  1. Järjestys

Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, mikä on tilan kuvauksessa mainittu.

Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

  1. Reklamaatiot

Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen viola-koti@viola-koti.fi. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta ja yllättävästä esteestä aiheutuneita vahinkoja. Näitä ovat esimerkiksi kiinteistön ilmastointiin tai koneisiin yllättäen ilmenevät viat.

  1. Unohtuneet tavarat

Tiloihin unohtuneita tavaroita voi tiedustella seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteesta viola-koti@viola-koti.fi.

Scroll to Top