Viola-kodin tiedote 12.8.2020

AJANKOHTAISTA 12.8.2020

Koronavirus on edelleen uhkana keskuudessamme. Jokaisen on hyvä noudattaa huolellisuutta ja varovaisuutta arkielämässään. Tämä koskee niin omaa kuin kanssaihmisten terveyttä. Toisen asukkaan oikeus tavata läheisiään ei saa vaarantaa Huomioidaan 1,5-2 metrin turvavälit ja käytetään kasvomaskia, huivia tai visiiriä kohtaamisissa ikäihmisten kanssa. Etenkin asumisyhteisössä tämä on ensiarvoisen tärkeää, sillä yksikin altistumistilanne on iso riski koko yhteisön terveydelle ja turvallisuudelle.

Viola-kodissa tehtävämme on edelleen suojata riskiryhmiä ja heidän kanssaan työskenteleviä. Toivomme, että sovitte turvallisista tapaamisista asukkaiden kanssa etukäteen yhdessä henkilöstön kanssa. Syksyn tultua siirrymme myös sisätapaamisiin niille varatussa tilassa. Ota aina yhteys hoitotyön esimiehiin, jos tapaamisiin liittyvät kysymykset mietityttävät. Yritetään yhdessä löytää turvallisia ratkaisuja.

Viola-kodin päiväkeskustoiminta Willa Violan tiloissa on avautunut jälleen 10.8. Toiminnassa noudatetaan erityistä varovaisuutta ja korkeaa hygieniatasoa. Kuntosalimme Woimala on samoissa tiloissa, jonka takia emme pysty sitä avaamaan kaikkien käyttöön. Viola-kodin palvelukeskustoiminta on avautunut myös 10.8 siten, että talon ulkopuolelta tulevat asiakkaat otetaan vastaan ulko-ovelta henkilökunnan toimesta ja ohjataan lounaalle klo 11-13 välillä eri tilaan kuin missä talon asukkaat aterioivat asuinkerroksittain. Muu ohjelma toteutetaan Viola-kodin sisäpihalla turvavälein ja tarvittava suojautuminen huomioiden. Viola-kodin allasosaston toiminta pysyy suljettuna vuoden loppuun asti.

Ollaan valppaina!

Yhteistyöterveisin

Niina Lahti, toiminnanjohtaja, p.0400 782244

Scroll to Top