Hoitotyön työpaikat keskellä elämää

Viola-kodit - Palvelutalomme keskellä elämää

Viola-kotiyhdistys on kotimainen yhdistys, jonka omistajuus on kokonaan suomessa.

Olemme ylpeitä meille myönnetystä Yhteiskunnallinen yritys -merkistä. Se viestii vahvasta arvopohjastamme, yleishyödyllisyydestämme ja kotimaisuudesta, jonka palvelukorttelimme henkilöstö on ainutlaatuisella tavalla ottanut omakseen. Koko henkilökuntamme onkin poikkeuksellisen sitoutunutta ohjaamaan ja tukemaan toisiaan.

Palvelukorttelissamme Tampereen Tampellassa on kolme taloa, joissa meillä on tarjolla ikäihmisille suunnattua toimintaa. Työntekijöitä meillä on 75, joista on hoitotyön työpaikkoja suurin osa.


Olemme innovatiiviseen ajatteluun/työtapaan kannustava yhdistys

Meillä kaikilla työhömme kuuluu oman työtehtävän lisäksi myös oman työn kehittäminen yhdessä tiimin jäsenten kanssa.

Viola-kodeissa työskentelee intohimoisesti työhönsä suhtautuvia ammattilaisia lähihoitajista ja sairaanhoitajista ravintolakokkeihin ja fysioterapeuttiin aina toimiston työntekijöihin. Violalaisuus on yhteishenkeä.

Innostamme luovuuteen ja annamme tilaa uusille ideoille. Arvostamme ihmistä – yhdessä saamme aikaiseksi parempaa. Meillä on jatkuvan oppimisen kulttuuri, mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja tehtäväkiertoon. Olemme Viola-kodeissa ylpeitä siitä, kun olemme onnistuneet tarjoamaan mm. hoitotyön työpaikkoja, joissa onnellisuus säilyy ja näkyy.

Katseemme on tulevaisuudessa ja voimme ylpeänä sanoa olevamme moderni työpaikka, jossa henkilökunnan arkea helpottavat ajanmukaiset apuvälineet, sovellukset sekä laitteet.

Kaiken tämän keskellä emme ole unohtaneet palvelukorttelissamme henkilökunnan ääntä vaan olemme panostaneet suunnattoman paljon hyvinvoivaan työyhteisöön.

Viola-kodit voittivat vuoden 2020 Vastuullinen työnantaja Pirkanmaalla -kilpailun. Saimme tunnustusta (Pirkanmaan ammatillisen erityisopetuksen koordinaatiokeskukselta) toiminnastamme toimia vastuullisesti ja ennakkoluulottomasti sekä toiminnastamme edistää erityistä tukea tarvitsevien työllistymistä jo useiden vuosien ajan.

”Viola-koti on useiden vuosien ajan mahdollistanut harjoittelupaikkoja erityistä tukea tarvitseville, ja huomioineet heidät myös palkkatyösuhteissa. Viola-kotiyhdistys ry on yhteiskunnallinen yritys, jonka arvomaailma ja asenne ovat kohdillaan yhdenvertaisen työllistymisen puolesta. Viola-kodissa koko henkilöstö on monimuotoisen työyhteisön takana, ja erilaisuus nähdään positiivisena voimana. Työn tekeminen nähdään kaikille kuuluvana oikeutena.”

Kehitysvammaisten Palvelusäätiön työntekijän kommentti

Tarjoamme työtä, jolla on merkitystä

Palvelukorttelimme monipuoliset palvelut tarjoavat töitä, jotka ovat merkityksellisiä. Olit sitten koulunpenkillä tai alalla jo pitkään työskennellyt, pystymme tarjoamaan sinulle työtehtäviä, jotka sopivat elämäsi eri vaiheisiin.

Meidän kanssamme pääset kehittämään ammattitaitoasi. Olemme Viola-kodeissa sitoutuneet panostamaan osaajiimme tarjoamalla heille erilaisia koulutusmahdollisuuksia ja vaihtelevia urapolkuja, jotka ylläpitävät työn mielenkiintoa.

Teemme aktiivisesti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa. Tarjoamme mielellämme työharjoittelupaikkoja myös oppimishaluisille opiskelijoille. 

Uratarinat - Tutustu osaajiimme

Rautaisen henkilökuntamme ansiosta olemme pystyneet tarjoamaan asukkaillemme ja asiakkaillemme laadukasta ja monipuolista palvelua juuri heidän omiin tarpeisiinsa. Henkilökuntamme ansiosta arki Viola-kodeissa pyörii.

Nina Salminen – Vastaava hoitaja / Palveluohjaaja Willa Violassa

Nina on yksi palvelukorttelimme palveluohjaajista. Hän on hieno esimerkki siitä, kuinka erilainen työtausta parhaimmillaan rikastuttaa ja vahvistaa omaa osaamista. Hän uskalsi sekä osasi valjastaa osaamisensa Willa Violan asiakkaiden hyväksi.

Nina muokkasi omien taitojensa, mahdollisuuksien ja toiveidensa mukaisesti työpolkuaan Viola-kodissa.

LUE LISÄÄ

Johanna Häyhtiö – Lähihoitaja / Osana kotihoidon tiimiä

Johanna osaa sopeutua ihailtavasti eri olosuhteisiin, saaden kanssaihmiset ja ennenkaikkea kotihoitomme asiakkaat tuntemaan olonsa mukavaksi sekä kotoisaksi.

Viola-kodin kotihoidossa Johannalla on ollut mahdollisuus yhdistää kaksi mielenkiinnon kohdettaan; asiakaspalvelun sekä ikäihmisten parissa työskentelyn. Hienoa kun Viola-koti on saanut näin hyvän osaajan tiimiinsä!

LUE LISÄÄ

Pornpirom Huhtala – Lähihoitaja Violan Pellavakodissa

Pornpirom eli ystävien kesken Paula. Paulan iloisuus ja positiivisuus tarttuu muihin hetkessä. Hänen kaltaistaan ystävällistä sielua saa kauan hakea! Paula on asunut Suomessa vuodesta 2011 lähtien ja on oman motivoituneen asenteensa ansiosta oppinut paljon.

LUE LISÄÄ

Scroll to Top