Violan Lähitori

Violan Lähitori - matalan kynnyksen kohtaamispaikka

Violan Lähitori toimii kohtaamispaikkana kaikenikäisille Tampereen Tampellassa.

Tarjoamme elämänlaatua parantavia ja hymyä ylläpitäviä palveluita aina avoimista korttelijuhlista maksuttomiin kursseihin ja kerhoihin.

Meiltä lähitorina saat maksutonta ohjausta palveluohjaajalta, fysioterapeutilta ja sairaanhoitajalta.

Tarjoamme puitteet vapaaehtoistoiminnalle sekä vuokraamme tiloja erilaisille tilaisuuksille ja kokouksille.

Mikä on lähitori?

Violan Lähitori hyvinvoitisi tueksi – ennaltaehkäisevää työtä

Lähitorit ovat osa vahvoja toimivia palveluita ja niiden avulla ratkaistaan tiettyjä tunnistettuja haasteita mahdollisuuksia hyödyntäen.

Palvelujen ja toimintojen painopisteen siirtäminen ennaltaehkäiseviin palveluihin sekä lisääntyvä yhteisöllinen toiminta ja osallistuminen ovat entistä monipuolisempia palveluita ja toimintoja tarjoavien lähitorien ydintoimintaa.

Lähitorit toimivat lähialueidensa kohtaamisten, ammattitaitoisen neuvonnan ja ohjauksen sekä palveluiden alustoina. Ne ovat alueensa näköisiä ja niitä kehitetään yhdessä asiakkaiden kanssa.

Lähitori jakavat tietoa kuntalaisille, erityisesti alueen asukkaille, eri toimijoiden palveluista ja arjen tuesta sekä toteuttaa ja kehittää neuvontaa ja ohjausta.

 

Tutustu lähitoritoimintaan perusteellisemmin Tampereen kaupungin nettisivuilla.

Violan lähitoripalvelut hyvinvointisi tueksi

Palveluohjaajan vastaanotto

Viola-kodin palveluohjaajan vastaanotto on tarkoitettu kaikille, jotka kaipaavat tietoa erilaisista varsinkin ikäihmisten arkea tukevista palveluista, kuten omaishoidosta, sosiaaliturvasta ja asumisesta. Apua saat esimerkiksi erilaisten hakemusten ja lomakkeiden täyttämiseen. Neuvonta on maksutonta.

Palveluohjaajan tapaamisajat

Puhelimitse ma-pe 9-15 tai kasvotusten ajanvarauksella. Soita ja varaa aika tai tule paikalle puh. 044 4500901

Fysioterapeutin vastaanotto

Viola-kodin fysioterapeutilta sinulla on mahdollisuus saada maksutonta ohjausta ja neuvontaa liikkumiseen, toimintakyvyn ylläpitoon, apuvälineisiin ja kodin mahdollisiin muutostöihin.

Maksuton ohjaus ja neuvonta on nopeaa informaation antamista.
Fysioterapeutin tapaamisaika

Tiistaisin klo 13-14 kasvotusten tai puhelimitse. Soita ja varaa aika tai tule paikalle puh.044 4500913 

Sairaanhoitajan vastaanotto

Maksuttomaan sairaanhoitajan vastaanottoon ovat tervetulleita kotona asuvat ikäihmiset. Voit keskustella sairaanhoitajan kanssa terveyteen liittyvistä asioista ja mittauttaa verenpaineesi. Pienet toimenpiteet onnistuvat sairaanhoitajan vastaanotolla.

Sairaanhoitajan tapaamisaika

Tiistaisin klo 11-12 kasvotusten tai puhelimitse. Soita ja varaa aika tai tule paikalle puh. 044 450 0949

Kelan etäpalvelu

Violan Lähitorilla toimii Kelan etäpalvelu kun et itse löydä ratkaisua Kelan nettisivuilta tai puhelinpalvelusta. Etäpalvelussa Kelan asiakaspalvelija opastaa Lähitorin asiakasta videopuhelun välityksellä Kelan palvelujen sekä lomakkeiden käytössä. Lähitorin palveluohjaaja ohjaa ja auttaa yhteyden avaamisessa sekä sen sulkemisessa.

Etäpalveluun ei tarvitse tehdä ajanvarausta. Muistathan ottaa mukaan henkilökorttisi!

Monipuoliset palvelut ja aktiviteetit

Violan Lähitorin ITE -piste

Kaipaatko hyvinvoitisi tueksi pientä extraa?

ITSE -pisteellä voit käydä mittaamassa verenpaineesi, verensokerisi ja painosi. Sairaanhoitajamme toimii apunasi, jos tarvitset neuvoa tulkitsemaan tuloksia.

Ravintola Violan kahvila

Kyllästyttääkö ja kaipaat seuraa? Tule Ravintola Violan kahvilaan virkistymään ja nauttimaan aamulla paistetuista leivonnaisista.Scroll to Top